2-3 šargarepe,
4-5 većih cvetova karfiola,
pola šolje od bele kafe kukuruza šećerca,
2 lorberova lista,
soli po ukusu,
mirodjija
i malo mleka.
Sitno iseckati šargarepu i cvetove karfiola i propržiti ih na ulju. Naliti vrućom vodom (oko 1l), kada provri smanjiti i kuvati na tihoj vatri, zajedno sa lorberom oko pola sata. Dodati kukuruz i malo mleka i kuvati još 5 minuta. Posoliti i dodati mirodjiju.
4-5 većih cvetova karfiola,
pola šolje od bele kafe kukuruza šećerca,
2 lorberova lista,
soli po ukusu,
mirodjija
i malo mleka.
Sitno iseckati šargarepu i cvetove karfiola i propržiti ih na ulju. Naliti vrućom vodom (oko 1l), kada provri smanjiti i kuvati na tihoj vatri, zajedno sa lorberom oko pola sata. Dodati kukuruz i malo mleka i kuvati još 5 minuta. Posoliti i dodati mirodjiju.
Нема коментара:
Постави коментар