1 glavica crnog luka,
250 g bukovača,
250 g krompira ili 1 šoljica pirinča,
so, biber, aleva parika.
Crni luk sitno iseckati i upržiti ga sa malo vode i soli. Dodati iseckane bukovače i iseckan krompir ili pirinač.Naliti vodom, kada provri smanjiti temperaturu, i kuvati oko pola sata na tihoj vatri. Dodati začine, a u drugoj varijanti može se dodati i malo kuvanog paradajza.
250 g bukovača,
250 g krompira ili 1 šoljica pirinča,
so, biber, aleva parika.
Crni luk sitno iseckati i upržiti ga sa malo vode i soli. Dodati iseckane bukovače i iseckan krompir ili pirinač.Naliti vodom, kada provri smanjiti temperaturu, i kuvati oko pola sata na tihoj vatri. Dodati začine, a u drugoj varijanti može se dodati i malo kuvanog paradajza.
Нема коментара:
Постави коментар